Taart voor Kids » Zwarte Piet op visite?

Zwarte Piet op visite?

Omdat wij steeds op zoek zijn naar inkomsten om de taarten te kunnen blijven maken, hebben we een deal gesloten met Sinterklaas die ons vanaf 2017, een aantal zwarte pieten tot onze beschikking uitleent. Wil u ook twee zwarte pieten op visite dan kunt u ons een bericht sturen en dan gaan we met u in overleg wanneer jullie willen en of wij dat tijdstip kunnen vastleggen.

Wij vragen €20,00 voor ongeveer 15 minuten of € 35,00 voor 30 minuten en hiermee steunt u stichting Taart voor Kids en strooigoed zit bij de prijs in. Bij vooraf overleg kunnen de pieten iets vertellen over de kids, of aankomen met de door u vooraf ingekochte cadeautjes etc. Voor meer informatie kunt u bericht achterlaten via info@taartvoorkids.nl en zorgen wij dat u zo snel mogelijk antwoordt terug krijgt!

Ons werkgebied: Opmeer / Hoogwoud / Wognum / Nieuwe Niedorp / Winkel / Zwaag / ‘t Veld. In overleg ook Hoorn of Heerhugowaard. (Maximum +/- 20 minuten vanaf Opmeer met de auto)

Wij werken op volgorde van binnenkomst en na ontvangst van betaling is overeengekomen tijdstip in de agenda pas definitief.

Dagen voor 2019 zijn: Zaterdag 30-11 / Zondag 01-12 / Donderdag 05-12

Vol = Vol, dus bestel ons op tijd.

Voor meer foto’s zie ook: Zwarte Piet voor kids

img_8970

img_8838