Taart voor Kids » TE KOOP AANGEBODEN

TE KOOP AANGEBODEN

Steeds zijn wij aan het kijken hoe wij geld op onze bankrekening houden, om het mogelijk te blijven maken om straks alle kinderen van 3 Voedselbanken van mooie taarten te blijven voorzien. Steeds kregen wij de tip; “Waarom verkoop je geen taarten?

Onze Bakkers hebben naast het vrijwilligerswerk ook gewoon een baan en taarten verkopen, moet dan ook maar elke keer in de agenda passen. Het kan dus wel bij ons een taart kopen, maar dit lukt niet altijd. Om toch in de taarten te blijven ontstond dit idee: LUIERTAARTEN! Past goed in het thema kinderen en geboortes zijn er regelmatig en de voorraad bederft niet, dus voor ons een win-win situatie.

Wij maken niet op bestelling, taarten zijn uniek, dus ook nabestellen is geen optie. Wij plaatsen de taarten hier op de site en wilt u er eentje kopen, kunt een ophaal afspraak maken. Versturen kan ook, maar dan betaald u de portokosten á € 6,75. Iets bestellen stuur dan een mail aan: saskia@taartvoorkids.nl

Zodra de taart / cupcake verkocht is halen wij hem van de pagina. Wij proberen voor diversiteit te zorgen, zodat er voor zowel de grote als voor de kleine knip leuke kraamcadeautjes staan.

Luchtballon

gender neutraal

Deze taart bevat 33 Pamper luiers, 1 mini sudocréme, 1 pakje luierdoekjes, 1 fles zeepvrije wasgel, 1 fles anti-klit, olifantje en 1 paar sokjes grijs en een herbruikbaar mandje.

€ 41,95

Kleine Prinses (Middel)

Deze taart bevat 19 luiers van het Etos huismerk mt. 1 (2 tot 5 kilo) een haarspeld met kroontje (donker roze) en aan de verpakking (zie foto inzet) een toverstafje.

€ 17,50

Kleine prinses (klein) 

Deze taart bevat 7 luiers van het Etos huismerk mt. 1 (2 tot 5 kilo) en een haarspeld met kroontje (licht roze).

€ 9,95

Cupcake Blauw

Deze cupcake bestaat uit 1 x romper en 1 paar sokjes.

€ 8,50

Cupcake Roze

Deze cupcake bestaat uit 1 x romper en 1 paar sokjes

€ 8,50

Grote Luiertaart

Gender neutraal

Bevat 1 pak Etos huismerk luiers mt. 2. 1 paar babyslofjes, Zwitsal babycréme, Zwitsal huidolie Lavendel en een flesje zwitsal lavendel bad / douche.

€ 32,50

Doosje Cupcakes Jongen

4 x romper 62 / 68 en 2 paar sokjes. verpakt in een cupcake doosje met kaart voor de gever(s).

€ 25,00

Doosje cupcakes Meisje

2 x romper 50 / 56 2 x romper 62 / 68 en 2 paar sokjes. verpakt in een cupcake doosje met kaart voor de gever(s).

€ 25,00

Woezeltaart

Gender neutraal

Deze taart bevat 32 x Etos huismerk luiers (woezel en Pip mt. 1), Knuffel Woezel, 1 paar sokjes, 1 x zwitsal anti-klit, 1 x zeepvrije wasgel.

€ 29,95

Elmotaart

Gender neutraal

Deze taart bevat 1 pak Pampers mt. 2, Knuffel Elmo, 1 paar sokjes, 1 x zwitsal anti-klit, 1 x zeepvrije wasgel, 1 x sudocréme 60gr.

€ 37,95

Luiertaart Mini Jongen

Bevat 8 x Pamper luiers mt. 2 en een olifant rammelaar.

€ 10,95

Mini taart Oranje

Gender neutraal

8 x Etos huismerk luiers mt. 1, Rammelaar Leeuw.

€ 9,95

Pip Taart

Gender Neutraal

Bevat 25 x Etos huismerk luiers (woezel & Pip mt. 1), Rammelaar Pip, Vochtige doekjes, zeepvrije wasgel, Anti-klit shampoo en 1 cupcake met Romper 62/68 en 1 paar sokjes.

€ 39,95