Taart voor Kids » Hulpbakkers stellen zich voor.

Hulpbakkers stellen zich voor.

Hier komt binnenkort een uitgebreidere pagina over de hulpbakkers wie zijn ze en waarom kozen zij voor Taart voor Kids. Deze zal in de komende weken aangevuld worden.

Hallo ik ben Saskia Haller, moeder van 3 pubers en Oma van een mooie kleindochter. Dat ik 40 werd sloeg het bakvirus toe en wilde ik hiermee iets doen. Aangezien ik niets vond wat in de buurt was, ben ik in gesprek gegaan met de Voedselbank West-Friesland en ontstond er een mooie samenwerking.

27 februari 2015 gingen de eerste taarten richting Voedselbank. Zelfs na 4 jaar is het nog steeds een goed gevoel om de positieve reacties te mogen ontvangen, al komen die meestal van de vrijwilligers van de Voedselbank die de taarten uitdelen. Ik bak voornamelijk voor Hoorn en Medemblik, maar ik spring ik bij waar nodig mocht zijn.

Hoi! Ik ben Marjolein Wobbema, moeder van 2 jongens, woonachtig in Winkel.

Sinds april 2017 bak ik taarten voor dit prachtige initiatief, want wat is er mooier dan een lach bezorgen op het gezicht van een kind dat het minder heeft. Zeker omdat deze kinderen er zelf niets aan kunnen doen.

Mijn bak gebied is Nieuwe Niedorp, Middenmeer en Medemblik, maar spring bij waar nodig is.

Ik ben Marijke Blom-Dam, en woon met mijn man en 2 dochters in Spanbroek.

Begin 2018 zei een vriendin van mij dat Taart voor Kids echt iets voor mij zou zijn. Ik ben bekend met vrijwilligerswerk, erg creatief en gek op bakken. Ik heb voor de hobby een Banketbakkers-cursus gedaan en ben in mijn vrije tijd ook graag aan het knutselen met van alles. Na mijn eerste kennismaking met Saskia, was de proeftaart snel gemaakt leerde ik de techniek en vooral de verrukkelijke smaak van de Taart kennen. Sindsdien heb ik al meerdere taarten mogen bakken en ben ik secretaris geworden. Ik werk samen met een fantastisch team om ieder kind een glimlach op z’n gezicht te toveren. Het is een eer om daar bij te horen!

Ik ben Bets Tool, getrouwd met Kees en woon in Wognum. We hebben 3 kinderen; Kim, Puck en Joep. Ik werk al ruim 40 jaar in de zorg. Nu voor Esdege-Reigersdaal in de flexpool en op kinderboerderij Skik in Hoogkarspel.

Via de nieuwsbrief van de Voedselbank las ik over TvK. Omdat mijn kinderen altijd een verjaardagstaart uit mochten zoeken en ze dat altijd met veel plezier deden, merkte ik dat een feesttaart echt bij een verjaardag hoort. Vandaar dat ik sinds oktober 2016 voor TvK bak, voornamelijk voor Hoorn. En nog steeds met heel veel plezier.

Ik ben Marion Jolen en samen met mijn 3 kids woon ik in Heerhugowaard. Sinds een jaar bak ik voor TVK met veel plezier. Bakken is altijd een grote passie van me geweest en toen dit voorbij kwam hoefde ik niet lang na te denken om te reageren. De blijde snoet van een kind als de taart op tafel komt dat gun je toch elk kind. Sinds juli 2018 ben ik voor Heerhugowaard en Alkmaar degene waar de taarten opgehaald mogen worden en elke keer is het weer leuk als de positieve reacties van de ophaler onze kant opkomen. We hopen natuurlijk dat ooit dit initiatief niet meer nodig is maar tot die tijd bak ik met veel plezier taarten voor deze kids

Ik ben Marion Bos, woon met mijn man en 3 kinderen in Heerhugowaard.

Ik bak nu ongeveer een jaar voor TVK taarten voor de jarige kinderen, zodat ook zij een mooie lekkere taart hebben als ze jarig zijn.

Waarom ik dat doe? Dat is simpel, ik vind bakken erg leuk en ik weet hoe blij mijn kids zijn met een mooie taart op hun verjaardag en dat gun je natuurlijk iedereen.