Taart voor Kids » HULP GEZOCHT:

HULP GEZOCHT:

Op dit moment zijn we niet op zoek naar hulpbakkers!

Kaarsjes:

Wij zijn op zoek naar kaarsjes, omdat wij een poosje terug zijn meegegaan met de leeftijdverhoging van de Voedselbank van t/m 12 naar t/m 18, gaan de kaarsjes ook erg hard. Dit is op zich geen probleem, maar hierdoor komen wij met regelmaat enen tekort.

Taart voor kids krijgt met regelmaat mooie kaarsjes van vrienden, particuliere sponsors, maar ook kopen wij deze zelf met regelmaat. Hierdoor kwamen wij uit op de kaarsjes van de action.

Action kaarsjes € 0,39

Hiervan zoeken wij vooral de enen, maar dit blijkt best een hele klus. In onze zoektocht, kregen wij ook andere kaarsjes, die wij zelf nog niet in het assortiment hadden. Echt super leuk en wilt u ons hiermee helpen? Wij zoeken dan dubbele cijfers (dus 2 tegelijk) zoals hier onder afgebeeld. Vaak hebben wij een cijfer, maar geen bijpassende 1. Dus wilt u doneren, dan graag zoals hier onder. 9 t/m 18 zetten wij in cijfers op de taart, omdat dit makkelijker plaatst dan bijv. 18 losse kaarsjes weg te steken.

10 t/m 18 duo’s

Het maakt dus niet uit van welk merk kaarsje, met uitzondering van de glitterkaarsjes van Action, omdat de glitter eraf valt, maar verder is alles welkom. Mochten wij niet voldoende cijfers op voorraad hebben, maken wij ook weleens gebruik van een Happy Birthday kaars, dus ook deze zijn welkom.

Alvast super bedankt, mocht u niet in de buurt van Opmeer wonen, maar toch willen doneren? Inleveren bij de Voedselbank Alkmaar, Kop van Noord of West-Friesland is mogelijk, meld dan even dat het voor Taart voor kids is, dan komt het zeker bij ons terecht. Voor andere alternatieve adressen kunt u even mailen met info@taartvoorkids.nl opsturen is ook een optie, maar niet alle kaarsjes halen de oversteek in een een envelop helaas.