Taart voor Kids » Aktie’s 2017

Aktie’s 2017

December:

Wilt u ook bij ons bestellen, bestelformulieren zijn al te verkrijgen!

flyer_oliebollenverkoop-2017_flyer_oliebollenverkoop-2017_-copyzwarte-piet-roze

Voor 2, 3 & 5 dec. zijn er zwarte pieten bij ons te bespreken. Sinterklaas leent ons maar liefst 5 zwarte pieten uit, dus geef tijdig door, want nu hebben we nog veel open plaatsen, maar vol = vol! KLIK HIER

Of stuur een mailtje naar: saskia@taartvoorkids.nl o.v.v. Zwarte Piet (Facebook wordt sneller op gereageerd, maar we behandelen alle aanvragen op datum en tijdstip van binnenkomst)

 

Juli:

Vanaf heden dragen wij een nieuw logo, we waren ruim 2 jaar lang erg blij met het mooie logo wat Ilse voor ons heeft gemaakt, maar nu we meer zichtbaar willen worden, voldeed het logo niet meer. Om op een spandoek te zetten was het pixel formaat niet toereikend, maar ook om problemen met eventuele copyrights te voorkomen, heeft onze PR Dame Wendy een mooi nieuw en eigentijds Logo voor ons ontworpen.

cropped-TVK-logo-zwart.jpg

16 Juli:

{Update 22-6} Voor de kinderen hebben wij oa: Straattekenen, treinspel, Zweefmolen, Suikerspinkraam, Grabbelton en …… Pony rijden. Er zullen aan de ingang kaarten verkocht worden voor de kinderen, zij kunnen dan diverse activiteiten doen, zonder dat ze steeds opnieuw om iets hoeven vragen. U als ouder kunt dan rustig de marktkramen bezoeken of een kopje koffie / thee met Slagroomtaart nuttigen in de koffiehoek.

zweefmolen-haller mariska-met-ponys

{Update 15-6} Aan onze meldingsplicht is voldaan, de eerste vergadering is geweest en al leuke trekpleisters hebben wij voor u kunnen regelen, we gaan natuurlijk niet meteen alles verklappen, maar het is wel de bedoeling dat deze dag in onze visie voor Jong en oud gezellig moet zijn. Voor kinderen is het met een groep Mamma’s en een Pappa niet zo moeilijk om leuke dingen te verzinnen, maar we willen ook aan onze ouderen niet voorbijgaan!

Misschien komen jullie weleens in Den Helder en hebben jullie deze leuke gast weleens ontmoet:

foto-marco

Dit is Marco Hage, hij houd van zingen en van draaiorgels, Marco zal op onze dag aanwezig zijn met zijn orgeltje en zal ook zijn repertoire ten gehore brengen. Uit ervaring weet ik dat veel ouderen in een verzorgingshuis hem graag zien komen, maar ook met kinderen is hij erg leuk.

willen wij een Open dag gaan organiseren ten behoeve van Taart voor Kids, maar leuk voor Jong en Oud. Binnenkort vind de eerste vergadering plaats en dan hopen we alvast een tipje van de sluier op te kunnen gaan lichten. De eerste concrete plannen liggen er wel al, maar nu eerst met de gemeente overeenkomen dat de dag ook daadwerkelijk gehouden mag gaan worden. In afwachting ……

 

                                               ____________________________

cadeaubon-duplicaat
In Gemeente Opmeer zijn er tussen Kerst en Oud & Nieuw cadeaubonnen in omloop gebracht door stichting Samen, de mensen die er 1 ontvangen kunnen een taart voor hun Kids aanvragen (Slagroomtaart t.w.v. € 17,50) via: saskia@taartvoorkids.nl.

De bak dag van Taart voor Kids is op Donderdag, dus wordt de verjaardag in het weekend gevierd, dan is de taart (mits goed gekoeld) prima goed te houden. Wenst u de taart *door de weeks dan is dit alleen mogelijk als er ruimte in de agenda is of 1 van de hulpbakkers dit op zich kan nemen, dit moet dan wel minstens 2 weken van tevoren aangevraagd worden, zodat we de tijd hebben om dit in te kunnen passen.

  • *Helaas zal het bestellen van een taart door de weeks  niet altijd mogelijk zijn!
  • Taarten zijn uiteraard vers het lekkerst, maar ze zijn ook goed in te vriezen.

M.v.g. Stichting Taart voor Kids.