Taart voor Kids » Aktie’s 2018

Aktie’s 2018

Mei:

24 Mei is de eerste taart naar dependance Heerhugowaard gegaan, dit maakt een eerste uitbreiding met een tweede Voedselbank een feit.

April:

Koningsdag werden wij vertegenwoordigd in Sybekarspel. Er is in ieder geval € 50,00 in de collectebus opgehaald en krijgen wij een mooi bedrag voor de 3 taarten die wij voor hun verlotingen hebben gemaakt. Mooie spontane aktie, echt super dat het zo enthousiast opgepakt wordt.

7 April hebben wij meegedaan aan heel Niedorp bakt, de eerste prijs was een donatie naar een goed doel naar keuze! We zijn helaas niet in de prijzen gevallen, maar we hopen in ieder geval iets meer naamsbekendheid gemaakt te hebben in Nieuwe Niedorp, zodat we daar niet meer geheel onbekend zijn als we daar eind Mei ook gaan starten met TVK.

Maart:

1 Maart houden wij een presentatie bij Rotaryclub in Medemblik, waar wij zijn uitgenodigd om te vertellen wat wij doen!

Januari:

RCC 2016 logo op ovaal

Wij zijn naar de informatieavond van de Rabobank Clubkas Campagne geweest en zijn inmiddels ingeschreven om hiervoor in aanmerking te komen. Er zal nog wel met ons kleine clubje iets bedacht moeten worden om dit onder jullie aandacht te brengen. Een Campagne bedacht moeten worden en dan met name voor de leden van de Rabobank waar wij onze stemmen in Mei van moeten gaan zien te krijgen.

Een doel is niet zo moeilijk te bedenken, want door de uitbreiding van de leeftijdsgrens van de kinderen bij de Voedselbank, zullen wij ook meer hulpbakkers gaan werven, de extra inkomsten komen dus goed van pas om extra starterspakketten samen te stellen voor de hulpbakkers zodat zij goed van slag kunnen gaan. Daarnaast zijn er voor meer kinderen ook meer Ingrediënten nodig. Omdat de leeftijdsgrens verruimd is, wordt het voor de bakkers moeilijker om een leuke taart neer te zetten voor de oudere kinderen. Een Voedselprinter is hierdoor hoog op ons verlanglijstje komen te staan, zodat wij voor de oudere kinderen leeftijdsgericht plaatjes kunnen printen omdat kleinigheidjes vinden voor op de taart steeds moeilijker wordt.